Ulubiony kiosk PRZEJRZYJ ONLINE CZERWCOWY NUMER Budujemy Dom ZAMÓW Z PRZESYŁKĄ GRATIS >>

Przedpokój - metamorfoza

powrót

Słoneczny hall

Hall na drugim piętrze przestronnego domu pełnił do tej pory jedynie funkcję komunikacyjną. Znajdowało się tu aż pięć drzwi prowadzących do odrębnych pomieszczeń na piętrze. W czasie generalnego remontu, zdecydowano się poprawić funkcjonalność komunikacji i charakter wnętrza, który pasowałby do reszty domu. Dzięki zmianie układu piętra poprzez połączenie części pomieszczeń, możliwe było ograniczenie ilości drzwi do trzech, dzięki czemu uniknięto kolizji komunikacji.

Jedną ze ścian zajęła duża szafa wnękowa, która mieści wszystkie potrzebne sprzęty. Powstałą po otworze drzwiowym oświetloną niszę udekorowano tapetą w zielone pasy. W niej ustawiono ozdobną, srebrzystą konsolę, nad którą znalazła się kolekcja grafik.

Nowa, bielona, tralkowa balustrada schodów oraz ciepła, stonowana kolorystyka nadały nowy charakter wnętrzu. Przestrzeń stała się funkcjonalna i przytulna.

Projekt i realizacja: HolArt Studio

Przedpokój przed przebudową

słoneczny hall_01 słoneczny hall_02 słoneczny hall_03

Plany przebudowy

słoneczny hall_04 słoneczny hall_05 słoneczny hall_06

Przedpokój po przebudowie

słoneczny hall_07 słoneczny hall_08 słoneczny hall_09
Jeśli podoba Ci się ta metamorfoza, skontaktuj
się z nami. Chętnie zajmiemy się Twoim mieszkaniem.
Telefon: 22 257-84-27
kontakt@urzadzamydom.pl